مجابي، معاون اداري و مالي شهرداري قزوين:
هزينه سرانه هر شهروند قزويني دو ميليون ريال است
هزينه سرانه نگهداشت شهر براي هر شهروند در قزوين براي هر نفر دو ميليون ريال است و اين در صورتي است که درآمد شهرداري ها از محل اخذ اين عوارض جوابگوي اين هزينه ها نيست.
معاون اداري و مالي شهرداري قزوين گفت: 520 هزار برگ فيش عوارض نوسازي و بهاي مديريت خدمات پسماند توزيع شد.
سيد تقي مجابي در گفت و گو با پيام شهر خاطر نشان کرد: اين تعداد فيش عوارضي در 9 ماهه سال جاري توزيع شده است.
وي با تاکيد بر اين که خوش حسابان اين عوارض مي توانند از جايزه خوش حسابي 10 درصدي قانون نوسازي به صورت کاهش عوارض خود بهرهمند شوند، تصريح کرد: اشخاصي که عوارض سالانه خود را تا پايان سال پرداخت مي کنند به استناد تبصره يک ماده 10 قانون نوسازي از اين جايزه استفاده مي کنند.
معاون اداري و مالي شهرداري قزوين در خصوص ديرکرد در پرداخت اين عوارض نيز گفت: افرادي که موفق به پرداخت عوارض خود تا پايان سال نشوند، بر اساس ماده 14 همين قانون، بايد از آغاز سال بعد 9 درصد زيان ديرکرد پرداخت کنند و نيز از جايزه خوش حسابي محروم شده که در مجموع، دچار 19 درصد زيان مي شوند.
مجابي اظهار کرد: عوارض پايدار شهري به عوارض مستمر از جمله نوسازي، کسب و پيش و بهاي خدمات مديريت پسماند اطلاق مي شود که شهرداري قزوين طبق روال همه ساله اقدام به چاپ و توزيع آن به درب منازل کرده است. وي با اشاره به سياست هاي تشويقي جهت پرداخت عوارض شهرداري ياد آور شد: از جمله برنامه هاي شهرداري قزوين جهت جذب و دريافت عوارض و بهاي خدمات مديريت پسماند، مي توان به سياست هاي تشويقي از جمله جوايز خوش حساب هاي دوره اي اشاره کرد که با اعمال اين گونه موارد مي توان گامي بلند در مسير دريافت عوارض ساليانه و معوقه برداشت. معاون اداري و مالي شهرداري قزوين خاطر نشان کرد: انجام طرح هاي عمراني، خدماتي رفاهي مانند ساخت بوستان ها و مواردي اين چنيني نيازمند جذب منابع مالي است.
مجابي در ادامه در رابطه با نحوه توزيع فيش هاي نوسازي گفت: پيمانکاري از سال گذشته جهت توزيع فيش ها بکارگرفته شده است تا به صورت انبوه آنها را در محدوده قانوني سطح شهر قزوين به منازل و محل کار شهروندان ارسال کند. وي گفت: در سال جاري براي رفاه حال همشهريان پرداخت مبالغ عوارض به صورت اقساطي در سه نوبت برنامه ريزي شده است تا شهروندان در هر دوره چهار ماهه نسبت به پرداخت آن اقدام کنند. معاون اداري و مالي شهرداري قزوين راجع به چگونگي پرداخت عوارض خود گفت: شهروندان مي توانند به سه صورت نسبت به پرداخت اين عوارض اقدام کنند. پرداخت اينترنتي، همچنين از طريق خود پردازهاي متصل به شبکه شتاب با استفاده از شماره شناسه قيد شده در فيش عوارض و در صورت تمايل به پرداخت حضور نيز مي توانند به بانک هاي عامل ملي، ملت و بانک شهر مراجعه کنند.
مجابي خاطر نشان کرد: اگر چه امکان پرداخت حضوري براي شهروندان وجود دارد اما توصيه مي شود تا جايي که ميسر است به دليل صرفه جويي در زمان، انرژي و نيز کمک به کاهش ترافيک در سطح شهر، همشهريان عزيز از پرداخت الکترونيکي و يا خود پردازها استفاده کنند.
وي با اشاره به اينکه اين عوارض به تامين بخشي از منابع مالي شهرداري کمک مي کند، تاکيد کرد: هزينه سرانه نگهداشت شهر براي هر شهروند در قزوين براي هر نفر دو ميليون ريال است و اين در صورتي است که درآمد شهرداري ها از محل اخذ اين عوارض جوابگوي اين هزينه ها نيست.
پايان پيام